• Skip til indhold
  • Skip to header left navigation
  • Skip to header right navigation
  • Skip to site footer
  • Opskrifter
    • Salater
    • Aftensmad
    • Kager og sødt
    • Brød
  • Om mig
  • Kontakt

GrithCecilie

  • Søg

Havregrynskyllingenuggets

Home » Aftensmad » Havregrynskyllingenuggets
21. april 2021 by Grith Cecilie

Antal: 2-3 personer

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 8 minutter

Ingredienser:

  • 300 g. kyllingebryst
  • 2,5 dl. grovvalsede havregryn
  • ½ dl almindelig rasp
  • 2 små æg 
  • 15 g. fintrevet parmesan – kan udelades
  • ½ dl. mælk 
  • Salt og peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Blend de grovvalsede havregryn kort i en minihakker eller lignende, så de blot lige er hakket lidt. De skal ikke køres helt til rasp – medmindre man er løbet tør og derfor bruger det her som alternativ. 

Bland de let blendede gryn med rasp, salt og peber. 

Pisk æg med mælk og fintrevet parmesan.

Skær kyllingen i stykker af nugget-størrelse, måske en anelse større, ca. 5-6 stykker pr. bryst, og vend herefter først i æggemassen og dernæst i havregrynsblandingen. 

Steg på en pande i ½-1 dl olie ved mellem varme til de bliver godt sprøde og får farve. Alt efter størrelse og varmen på lige præcis dit komfur skal de steges i omkring 3-4 minutter på hver side, så de endnu er saftige. 

Hurtige, lækre, lidt sundere kyllingenuggets med havregryn. Velbekomme!

Category: AftensmadTag: havregryn, havregrynsnuggets, kylling, kyllingenuggets, nugget, nuggets
Previous Post:Kartoffeltærte
Next Post:Grønkålssalat med gule beder og spelt

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt mig endelig, hvis du
måtte have nogle spørgsmål.

Seneste nyt

Copyright © 2025 · GrithCecilie · All Rights Reserved · Powered by Mai Theme