Antal: 2-3 personer.
Forberedelsestid: 15-20 minutter.
Ingredienser:
- 1 øko spidskål
- 1 god håndfuld persille
- 150 g. god fetaost (jeg bruger altid puck)
- 100 g. blåbær
- En lille håndfuld blandede nødder/kerner (jeg har brugt mandler og solsikkekerner)
Olie/eddike-dressing:
- ½ dl. olivenolie
- 1 tsk. dijonsennep
- ¾ dl æblecidereddike
- Ca. 2 spsk. flydende akaciehonning, til det smager godt, men stadig syrligt
- Evt. saft fra ½ citron
- Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde:
Pil de yderste blade af spidskålet og kassér disse. Snit kålen helt fint. Skyl persillen, hak den fint og bland med det snittede kål.
Bland ingredienserne til dressingen og smag til med honning, salt og peber. Kram dressingen med kålen.
Rist mandler og kerner let på en tør pande på medium varme.
Skyl blåbær og skær fetaen i tern, eller blot smuldrer den. Bland fetaen i salaten, og top med blåbær. Drys til sidst mandler og kerner udover salaten og så er den klar til at blive serveret.
Meget nem og hurtig salat at lave. Velbekomme!
Skriv et svar