Antal: 2 personer.
Tid: 20 minutter
Ingredienser:
- 1 pose feldsalat (75 g)
- ½ bdt. grønne asparges
- En god håndfuld jordbær
- 1 kugle mozzarella
- 1 lille pose pinjekerner, ca. 40 g.
- Balsamico glaze
Fremgangsmåde:
Knæk den træge bund af dine asparges og rens aspargeserne for eventuelle jordrester. Snit dem i stykker af 3-4 centimer. Varm en pande op, og lynsteg aspargesstykkerne på panden i lidt olie og top dem til sidste med flagesalt. Stil til side.
Rist herefter pinjekernerne let på en tør pande.
Skyl salaten og stil den herefter til side for at dryppe af.
Rens jordbærerne og skær dem i skiver.
Fordel salaten på et fad, fordel asparges og jordbær over. Riv mozzarellakuglen i mindre stykker og fordel over salaten. Top til sidst med pinjekerner og balsamico.
Velbekomme!
Skriv et svar